UUTUUS
 Fixpanel reikälevy (harmaa)
 Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa) Fixpanel reikälevy (harmaa)
Fixpanel reikälevy (harmaa)
Harmaa 2kpl
Tuotekoodit 3860404
Saatavuus Varastossa
Varastotuote
Määrä
Hinta
31,80 €
Osta
Erinomainen tuote työkalujen, tarvikkeiden, harrastusvälineiden ym. järjestämiseen. Fixpanel pitää järjestyksen yllä, niin kotona, työpaikalla kuin harrastustiloissakin. Koko 380x380mm (2kpl/pakk)


Reikälevypaneelin koko 12x380x380mm (2kpl /pakkaus, yksi väri). Valitse valkoinen, tyylikäs harmaa tai vaikka molemmat. Myyntipakkauksessa on mukana tarpeelliset ruuvit, kiinnikkeet ja ohjeeet itse Fixpanelin kiinnitystä varten.

Reikäpaneeliin kiinnitettävät koukut, kannattimet ja tarvikelaatikot ym. saat nyt myös täältä verkkokaupastamme. Kaikki lisätarvikkeet on pikakiinnitteisiä ja istuvat tukevasti Fixpanel -työkalupaneeliin.

Reikälevy Oy:n uutuustuote Fixpanel pitää järjestyksen yllä, niin kotona, työpaikalla kuin muuallakin, missä säilytystilat on rajalliset ja jossa käytettävät tavarat halutaan pitää käden ulottuvilla.

Pyydä tarjouksemme jos tarvitset reikälevyjä suuremman määrän kerralla.

Sähköposti asiakaspalvelu@reikalevy.fi tai puh. 0500-666066

 

Maksuehdot

Toimitusehdot